Trash the dress in padure

Trash the dress in padure – Raluca & Cosmin

Nu aveam cum sa nu termin sedintele foto cu Raluca si Cosmin decat cu un trash the dress in padure pentru ca inca de la inceput padurea a reprezentat o sursa de inspiratie pentru ei si mai ales a facut parte din povestea in care cei doi s-au intalnit.

Asadar intr-o zi frumoasa de toamna in care temperaturile au fost generoase am reusit sa ne intalnim si sa punem la cale un trash the dress in padure autentic. Si a fost un trash the dress exact asa cum m-am asteptat, dezinvolt, relaxant si plin de inspiratie.

Imi place sa-i pozez pe cei doi pentru ca imi transmit in felul lor ceea ce vreau sa imi trasmita fiecare cuplu pe care il intalnesc: energie pozitiva, iubire si o stare generala de relaxare fara crispare, fara sa le pese de unghiuri perfecte. Raluca si Cosmin sunt autentici, sunt ei si asta se vede in fiecare poze pe care le-o fac si asta as vrea sa inteleaga fiecare cuplu cu care voi lucra. Naturaletea si felul vostru de a fi va da intotdeauna tonul pozelor si daca scapati de crispare si de frica de aparat atunci rezultatul va fi unul frumos de care va veti aminti cu drag mereu.

Ce pot sa spun despre un trash the dress in padure? Uneori nu este usor din cauza luminii si a culorilor dar cu siguranta putem gasi variante daca asta va doriti.

Raluca & Cosmin: va multumesc pentru incredere si pentru ca sunteti voi ! (Cheeeeesy, I know!)

Pentru mai multe poze de portofoliu ma puteti cauta si aici:

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

Rochie: Parlor

Buchet de mireasa boho chic din flori conservate: Cristina B.

2 Comments to “ Trash the dress in padure”

  1. […] data decisi, am semnat contractul si am inceput sa discutam detaliile legate de sedinta foto de cununie civila pe care o aveau […]

  2. […] plimbat destul prin locatii de trash the dress asa ca daca doriti sa vedeti si alte poze sau sa stati la curent cu ce mai fac va invit cu drag sa […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP