PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

Ce ar trebui sa contina un album foto de nunta

Ce ar trebui sa contina un album foto de nunta:

Irina&Victor: Wedding Day

Ce ar trebui sa contina un album foto de nunta sau ce nu ar trebui sa contina un album foto de nunta este un subiect pe care il discut mereu cu mirii  care aleg sa  lucram impreuna un album foto de nunta.

Ca in orice lucru, eu imi spun mereu parerea de fotograf nunta profesionist insa numai discutand cu voi pot spune si eu ca am facut cea mai buna alegere sau v-am oferit cele mai sfaturi.

Eu le cer mirilor sa-mi faca o selectie a pozelor care spun o poveste, a fotografiilor care starnesc emotie atunci cand le privesc. Poate ca fotografia aleasa nu este una din cele mai bune atunci cand o privesc eu profesionist fiind dar cu siguranta daca va doriti sa aveti aceea fotografie putem discuta si voi gasi o solutie sa o integrez.

Desi exista multe firme care sunt pe piata si care fac albume foto eu prefer sa lucrez cu profesionisti in domeniu si daca veti alege sa va fac un album foto de nunta atunci sa va asteptati la calitate. Atat calitatea printului in sine cat si calitatea hartiei pe care este printat. Diferenta de pret o face dimensiunea care poate sa difere, numarul de pagini ales si mai ales comperta pe care o doriti. Exista multe modele din care puteti alege si cu siguranta daca stabilim o intalnire eu va voi arata si aceasta parte pentru ca face parte din oferta foto nunta 2019. Nu este obligatoriu sa faceti albumele cu mine si daca va doriti sa va ajut doar la partea de creatie si design urmand ca printul sa-l faceti in alta parta, o pot face bineinteles.

Dupa cum vedeti sunt mereu lucruri importante de discutat si de aceea va invit mereu cu drag sa folositi orice mijloc de comunicare pentru a intra in legatura cu mine si a stabili o intalnire.

Pentru mai multe poze ma gasiti si pe :

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP