PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

Nunta de toamna

Nunta de toamna

– Alexandra & Victor

Pe Alexandra si Victor ii stiti deja din postarea in care va dadeam cateva sfaturi legate de cununie si cum sa evitati sa va aglomerati ziua nuntii.

Asa ca dupa ce am trecut de cununie a venit si momentul mult asteptat al nuntii si cei doi au avut parte de o nunta asa cum si-au dorit intr-o zi frumoasa de toamna.

Nunta de toamna poate fi una deosebita mai ales daca vremea tine cu noi pentru ca in general toamna soarele nu straluceste asa de puternic incat sa ne arda culorile si din punctul asta de vedere putem sta linistiti.

Tot nunta de toamna ne aduce si avantajul unui cer albastru pe care nu il puteti vedea intr-o zi de vara decat daca temperaturile sunt mai scazute ca de obicei.

Si nu in ultimul rand nunta de toamna ne aduce un spectacol de culoare in natura si nuante calde de galben, maro , ocru, portocaliu care completeaza perfect cerul albastru si lumina perfecta oferita de soare. Asadar puteti lua in calcul o nunta de toamna insa daca o faceti nu riscati foarte mult si alegeti inceputul de Octombrie cand lucrurile sunt cat de cat mai linistite.

Multumesc Alexandra& Victor pentru increderea acordata.

Pentru mai multe poze de portofoliu ma puteti cauta si aici:

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP