RARES CRACIUN

Salut, daca ai ajuns aici inseamna ca iti doresti sa stii mai multe despre persoana din spatele acestui site sau mai bine spus vrei sa afli cateva detalii despre fotograful Rares Craciun.
Am 34 de ani si de peste 10 ani am intrat in aceasta lume minunata a fotografiei din intamplare si din curiozitate, insa aceasta intamplare s-a transformat in pasiune si curiozitatea s-a transformat in cunoastere.
Ce trebuie sa stii despre mine si despre stilul meu de lucru?
Stilul care ma defineste este un stil curat, fara prelucrare excesiva in photoshop. Intotdeauna tin insa cont si de stilul vostru, al celor care apeleaza la mine si de aceea sedintele foto difera de la un cuplu la altul.
Consider ca este esential sa discutam impreuna fiecare detaliu tocmai pentru a exista o chimie buna intre noi in cadrul sedintelor foto pe care le vom avea impreuna. Increderea care se stabileste intre noi in timpul discutiilor este importanta deoarece va va oferi doza de relaxare necesara atunci cand vom colabora.
Cam atat despre mine dar va astept cu drag sa discutam si mai pe larg in cadrul intalnirilor,

Pentru orice informatii legate de preturi, oferte si rezervarea datelor ma puteti contacta folosind formularul de contact.
Pentru a-mi urmari actvitatea va invit cu drag sa dati like si follow conturilor mele de Facebook si Instagram.

TOP