Cununie civila – Cosmina & Cosmin

Cununie civila – Cosmina & Cosmin

Pe Cosmina si Cosmin i-am cunoscut prin intermediul site-ului,erau in cautare de fotograf pentru cununie civila si m-au contactat prin intermediul emailul. Cererea a venit din partea lui Cosmin si ulterior am stabilit impreuna o zi in care sa ne intalnim sa le pot prezenta in cateva cuvinte munca mea si modalitatea mea de lucru.

Desi multe detalii se pot obtine printe-un email si eu trimit oferte la cerere cred ca cea mai modalitate de a cunoaste cu adevarat daca vrei sa lucrezi cu un om este o intalnire directa. Spun obsesiv acest lucru insa o fac pentru ca experienta de 11 ani mi-a dovedit ca acest mod este cel mai eficient.

O data decisi, am semnat contractul si am inceput sa discutam detaliile legate de sedinta foto de cununie civila pe care o aveau planuita.

Cei doi au fost genul de cuplu perfect pentru ca au stiut din prima ce vor si au venit chiar si cu idei despre locatia unde am putea sa facem aceasta sedinta foto de cununie civila. Ne-am sfatuit in privita orelor si a altor detalii tehnice si cand ne-am apropiat de eveniment am mai bifat o trecere in revista si am confirmat orele.

Cei doi au fost joviali, plini de viata si cel mai important au fost naturali si deschisi la sugestiile facute. Rezultatul il puteti vedea in pozele acestui articol.

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

1 Comment to “ Cununie civila – Cosmina & Cosmin”

  1. […] Fun fact, anul 2019 a fost un an unde am avut doua astfel de cununii civile unde mirii si-au dorit sedinta foto si une mirii au purtat acelasi nume. Puteti vedea pozele de la cununia civila a lui Cosmina si Cosmin, celalalt cuplu despe care va vorbesc aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP