Frica de aparatul foto si cum sa scapi de trac

Frica de aparatul foto si cum sa scapi de trac- Catalina&Daniel

Cand i-am intalnit prima oara pe Catalina si Daniel am stiut ca vom avea sedinte foto reusite pentru simplu motiv ca ei au stiut exact ce vor si mai ales m-au ajutat sa le inteleg acele temeri pe care le au in fata aparatului foto. Comunicarea a fost cheia prin care ei au reusit sa scape de trac chiar
daca ne aflam intr-un loc public. Discutand cu mine au uitat de cei din jur si asa ne-a fost mai usor sa ne facem treaba.

In toate cele 3 sedinte pe care le-am avut au venit cu indicatii despre unghiurile lor bune, despre cum le place sa apara in poze si mai ales mi-au oferit exemple ale unor fotografii pe care si le-ar dori.

Asta este ceea ce le cer mirilor mei pentru ca de multe ori multi dintre cei care apeleaza la serviciile unor fotografi se asteapta ca acestia sa stie exact ce au ei in minte, insa oricat de profesionisti suntem avem nevoie de indicatii clare pentru a evita ulterior momentele de dezamagire si aceste indicatii sunt binevenite in cadrul oricarei sedinte foto. Poate de aceea este bine sa va creati un story board pe care sa-l impartasiti celor care se vor ocupa de serviciile la nunta voastra.

Sa nu uitam ca de cele mai multe ori avem tendinta sa fim aspri cu noi insine si sa ne vedem doar defectele in fotografii, defecte pe care eu nu le vad si aparatul nu le surprinde dar exista acolo in mintea voastra.

Asadar va invit la discutii cat mai multe si la cunoastere, pentru ca nu-i asa: informatia e puterea 😉

Va las in compania fotografiilor de la sedinta Save the Date facute cu Catalina& Daniel si va invit sa imi dati un follow pe conturile de Social Media pentru a fi la curent cu portofoliul meu:

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: rarescraciun.ro@gmail.com

2 Comments to “ Frica de aparatul foto si cum sa scapi de trac”

  1. […] spuneam si in articolul Frica de aparatul foto calea de a evita multe dezamagiri este comunicarea si un inspiration board este primul pas pe care […]

  2. […] articolul precedent va vorbeam despre sedinta de tip save the date si v-am promis ca revin cu un articol despre sedinta de tip trash the dress. Ei bine a venit […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP