PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

Top 5 locuri pentru sedinta trash the dress

Top 5 locuri pentru sedinta trash the dress –

Mihaela & Claudiu

De cele mai multe ori mirii prefera sa faca sedinta Trash the Dress fie la mare, fie la munte astfel incat sa aiba poze speciale. De-a lungul timpului am realizat destul de multe sedinte foto incat sa-mi dau seama ca succesul unei sedinte foto trash the dress nu tine musai de locatia pe care o alegeti ci de starea voastra si mai ales de voi.

Dar cum si locatia joaca rolul ei va propun urmatorul top 5 pentru sedinta trash the dress:

  1. Vama Veche– ei da, daca sunteti fan mare atunci o sedinta trash the dress in vama poate iesi cu adevarat spectaculoasa dupa cum puteti vedea in filmuletul de mai jos.
  2. Sa ramanem tot pe ideea de mare insa sa trecem granita la vecinii nostri bulgari care au cateva locuri spectaculoase unde cu siguranta nu veti simti ca sunteti in Bulgaria ci mai degraba e o coasta a Italiei.
  3. Destinatii turistice- cum ofertele de weekend break sunt mereu generoase putem discuta si putem efectua sedinta trash the dress in orice destinatie turistica pe care o doriti de la noi din tara sau de afara. Sau poate unii din voi au rude prin alte tari care ar fi bucuroase sa va cazeze pentru doua zile si atunci cu siguranta veti avea parte de poze frumoase.
  4. La munte nu as putea spune o anumita locatie insa exista cateva locatii in care cu siguranta o sedinta foto ar fi spectaculoasa, cum ar fi Cascada Biger.
  5. Si ultimul loc pe care vi-l recomand este acasa, cum ar fi ca trash the dressul sa fie o documentare a activitatilor pe care le faceti impreuna? O zi petrecuta alturi de voi unde sa pot sa va fotografiez tabieturile si lucrurile pe care voi ca si cuplu le faceti impreuna. Stiu poate multi nu veti avea curaj sa mergeti sa mancati in restaurantul vostru preferat imbracati in mire si mireasa insa va puteti actualiza tinuta purtand tenisi, geci si orice alt lucru care o pare sa fie mai casual si cu siguranta rezultatul va fi o sedinta foto spectaculoasa care va va starni cele mai frumoase sentimente.

Hai sa discutam impreuna ce locatie va alegeti pentru sedinta trash the dress si cu siguranta vom gasi o solutie si mai ales idei pe masura. Apropo, in oferta nunta 2018 puteti sa achizitionati si ulterior acest tip de sedinta daca nu sunteti siguri ca va doriti acest lucru la inceput.

Pentru mai multe poze ma gasiti si pe:

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

3 Comments to “ Top 5 locuri pentru sedinta trash the dress”

  1. […] pentru alta zi pentru ca in acest fel veti putea fi mult mai linistiti si va veti putea bucura de evenimentul vostru fara a simti presiunea timpului. Din punct de vedere al tipului de sedinta foto, putem sa discutam […]

  2. […] care sa fie exact pe placul lor si in elementul unde se regasesc cel mai bine, cum a fost si cazul Mihaela si Claudiu si al lor Trash the dress pe care l-am facut in Vama Veche si mai noul caz Raluca & Cosmin cand am ales o locatie aproape […]

  3. […] dress la munte este de luat in calcul si personal imi place mai mult o astfel de locatie decat un trash the dress la mare pentru simplu fapt ca muntele este mai generos in peisaje si lumina mai prietenoasa si te poti juca […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP