Cununia civila cu sedinta foto

Cununia civila cu sedinta foto– Adriana&Adrian

Cununia civila urmata de o sedinta foto este unul din serviciile care mi-a fost cerut in acest an. Cuplul a decis ca este mult mai bine pentru ei sa faca o sedinta foto separat decat sa imi ceara poze la restaurant mai ales cand cununia civila este una restransa si masa care urmeaza dupa eveniment este in cadru restrans.

Cununia civila, conform ultimelor tendinte, pare a fi o etapa a nuntii peste care mirii doresc sa treaca cat mai repede si de cele mai multe ori aleg sa o faca intr-o zi oarecare si sa ii aiba alaturi doar pe cei apropiati.

Daca in trecut cununia civila se facea in aceasi zi cu nunta, acum multe cupluri aleg varianta de mai sus si in acest fel reusesc sa isi dedice mai mult timp intr-o zi pregatirilor de nunta. Pentru mine ca si fotograf este o decizie bine venita mai ales ca traim in orase aglomerate si pentru a ajunge dintr-un punct in altul de multe devine o adevarata provocare.

Asa ca daca va pregatiti de nunta luati in considerare sa aveti cununia civila intr-o zi diferita pentru a veni in ajutorul vostru, al invitatilor si al serviciilor pe care le alegti. Credeti-ma ca alergatura dintr-un loc in altul nu va duce decat la frustrare si timp pierdut.

Singura modalitate prin care puteti avea cununica civila in aceasi zi cu nunta este daca reusiti sa aduceti oficialii starii civile in aceasi locatie unde veti avea nunta. Atunci totul poate fi programat in asa fel incat sa nu fiti pe graba.

Fun fact, anul 2019 a fost un an unde am avut doua astfel de cununii civile unde mirii si-au dorit sedinta foto si une mirii au purtat acelasi nume. Puteti vedea pozele de la cununia civila a lui Cosmina si Cosmin, celalalt cuplu despe care va vorbesc aici.

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: rarescraciun.ro@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP