PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

3 lucruri pe care sa nu le faceti in ziua nuntii

3 lucruri pe care sa nu le faceti in ziua nuntii

Desi poate unele dintre ele au mai fost mentionate si alte articole, revin asupra lor pentru ca, nu-i asa, repetitia este mama invataturii.

Am sa vorbesc de lucruri generale desi in urma experientei de fotograf de nunta am observat multe lucruri pe care nu trebuie sa le faceti in ziua nuntii.


Cele mai importante 3 lucruri pe care sa nu le faceti in ziua nuntii sunt urmatoarele:

  1. NU va aglomerati programul, incercati sa planificati totul in asa fel incat sa nu fiti nevoiti sa alergati de colo colo, lucru care in final va aduce mult stres care credeti-ma ca se va citi pe fetele voastre. Incercati sa delegati cat mai multe task-uri celor din jurul vostru care va ajuta si sa pregatiti lucrurile de care aveti nevoie in momentele importante cu o zi inainte;
  2. NU va lasati rudele si prietenii sa va conduca pe voi, va spun franc ca nunta este despre voi si toata familia ar trebui sa inteleaga asta. NU sa traga de voi in toate directiile sau sa se astepte ca voi sa va sacrificati. Un exemplu pe care vi-l pot da este acela cand nu alegem o locatie speciala sau o ora potrivita pentru sedinta foto a mirilor doar pentru ca ei trebuie sa ajunga inaintea invitatilor sa nu cumva sa vina si sa nu-i intampinati. Sunt unele zone ale tarii unde toti invitatii ajung inaintea mirilor si cand acestia sosesc sunt primiti in ropote de aplauze. Primitul invitatilor nu este un obicei crestin asa ca puteti sa schimbati regulile dupa bunul plac si de cele mai multe ori este mult mai frumos ca invitatii sa va primeasca si ulterior sa mergeti sa ciocniti cu ei un pahar de sampanie.
  3. Ascultati de fotograful vostru si indicatiile lui pentru ca dragilor, desi tehnologia a avansat si pozele cu telefonul sunt la moda credeti-ma ca putem pierde momente frumoase daca in momentul in care stati la poze ochii va fug dupa telefoanele rudelor si prietenilor. Nimic nu e frumos la o fotografie de nunta unde ochii fiecarui subiect privesc in alta directie.

Cred acest ultim sfat este si cel mai important si tocmai de aceea a meritat un bold. Prioritizati-va fotograful in momentele importante din ziua nuntii pentru ca timp de facut poze cu telefonul va exista.

Pana la urmatorul articol va las mai jos un filmulet cu o cununie civila unde mirii, Laura si Radu, au ales sa faca lucrurile pe placul lor si astfel sedinta foto a fost una inedita si naturala.

Pentru mai multe poze ma gasiti si pe :

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP