PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

Poze perfecte? Cum sa iti planuiesti timpul pentru a avea poze perfecte!

Poze perfecte? Cum sa iti planuiesti timpul pentru a avea poze perfecte!

Ti-ai gasit fotograful de nunta, pe mine;)  Acum este important cum iti vei programa timpul astfel incat fotograful pe care il ai sa-ti livreze cele mai bune si calitative servicii si poze perfecte.

Fotografia nu este o simpla apasare de buton ci tine de mai multi factori si desi poate vei plati mii de euro pentru un fotograf , rezultatul nu va fi cel dorit si vei fi dezamagit. Aici insa trebuie sa intelegeti si rolul pe care voi il purtati in aceasta poveste.

Stiu ca va doriti poze acasa, dar daca acasa este o camera mica incarcata cu multa mobila, luminata prost si plina de lume, cu siguranta fotografiile nu for fi exceptionale si pentru asta incercati sa alegeti cea mai luminoasa camera pe care sa o aranjanti putin inainte de eveniment. Ascultati de fotograf si lasati-l cel putin 10 minute sa-si faca treaba si  sa fie in camera doar cu mirii sau cu persoanele importante si apoi puteti sa lasati toate persoanele sa intre in camera.

Lumina, joaca un rol important in toate momentele zilei si de aceea sfatuiesc mirii sa ducem sedinta foto catre orele cand soarele incepe sa apuna si atunci cu siguranta vom avea poze perfecte. Stiu ca uneori in ecuatia timpului nu este posibil dar este nunta voastra si despre voi si orice invitat trebuie sa accepte asta. Luati-va luxul de a lipsi 1 ora pentru o scurta sedinta foto, organizati-va in asa fel incat sa aveti timp si pentru aceasta sedinta.

Exemplele pot continua si va pot spune multe alte lucruri intr-o intalnire, asa ca nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de contact.

Pentru mai multe poze ma gasiti si pe :

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP