PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

Sedinta Save The Date

Sedinta Save The Date

Din discutiile  pe care le-am avut cu mirii ultimul timp am descoperit ca nu multi pun importanta pe sedinta Save The Date, ci mai degraba se gandesc la un Trash the Dress si asta ma surprinde pentru ca sfatul meu este ca mereu o astfel de sedinta este buna si ne pregateste pentru ziua nuntii si am sa va spun de ce.

Desi am intalniri cu mirii si discutam, cel mai bine ne cunoastem in momentul in care incepem sa lucram impreuna si sedinta Save The Date este momentul perfect de a ne testa ”relatia” si de a ne cunoaste astfel incat in ziua nuntii voi sa fiti relaxati in prezenta mea si mai ales in prezenta aparatului foto. Tot de la cei mai multi miri aud clasicul ”eu nu ies bine in poze” insa credeti-ma ca nu exista asa ceva si este doar tracul de a fi in fata unei camere foto, si eu am acest trac si stiu despre ce vorbesc.

De aceea o sedinta de tip Save The Date facuta in asa fel incat sa va reprezinte si unde voi sa puteti fi in elementul vostru ca va da increderea necesara si relaxarea necesara in ziua nuntii.

Raluca si Cosmin sunt doi oameni faini pe care i-am cunoscut si care m-au bucurat cand au ales sa lucram in acest an si colaborarea noastra a inceput cu o sedinta Save The Date. Una cat se poate de simpla: o plimbare pe doua stradute frumoase din Bucuresti. Desi la inceput nu le-a fost usor dupa cateva minute in fata camerei si cateva sfaturi de a fi naturali acestia au uitat de trac si rezultatul a fost o sedinta foto relaxata si cateva fotografii care exprima iubire si bucurie.

Va las mai jos rezultatul muncii noastre si va invit sa ne dati un like si un share daca apreciati rezultatul.

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

YouTube: rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

1 Comment to “ Sedinta Save The Date”

  1. […] De cele mai multe ori cuplurile opteaza pentru a tine cununia intr-o zi diferita fata de ziua nuntii si cred ca acest lucru este foarte ok din punct de vedere al timpului. Daca va tineti cununia in aceasi zi cu nunta timpul poate pune presiune foarte mare pe voi, ca sa nu mai vorbim si de oboseala acumultata in timpul unei zile in care trebuie sa alergati de colo colo pentru pregatiri si sa ajungeti si la primarie si la biserica si la restaurant. Cu siguranta nu va fi deloc usor pentru voi si pentru cei din jur, mai ales daca aveti invitati si din alte localitati. De aceea sfatul meu este sa incercati sa planuiti cununia pentru alta zi pentru ca in acest fel veti putea fi mult mai linistiti si va veti putea bucura de evenimentul vostru fara a simti presiunea timpului. Din punct de vedere al tipului de sedinta foto, putem sa discutam punctual in functie de ceea ce va doriti. Pentru Alexandra si Victor, protagonistii din pozele de azi am facut o combinatie de sedinta foto de cununie si o sedinta foto save the date […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP