Cum sa ai o nunta ca la carte? Wedding Planning!

Cum sa ai o nunta ca la carte? Wedding Planning! Raluca&Octavian

Cum sa ai o nunta ca la carte? Simplu: studiezi bine piata, iti angajezi un specialist in wedding planning si impreuna cu el decideti pana la cele mai mici detalii ce va doriti. Apoi il lasati pe el sa faca treaba pentru ca voi sa aveti parte de o nunta ca la carte.

Sunt cativa specialisti in acest domeniu care sunt mereu gata sa va ofere astfel de servicii de wedding planning pentru a avea o nunta asa cum v-ati dorit fara a fi nevoiti sa alergati de dimineata pana seara in stanga si in dreapta. Aceasta optiune simplifica viata celor care au un program incarcat si care stiu ce isi doresc.

Ca in orice alt serviciu comunicarea si chimia dintre voi si specialistul in wedding planning este una foarte importanta de aceea inainte sa luati o decizie aveti grija sa va intalniti personal si nu lasati mirajul ‘’ cele mai mici oferte’’ primite pe mail sa va faca sa va decideti cu cine lucrati.

Specialistul in wedding planning trebui sa aiba un curs autorizat sau o experienta in domeniu, sa va arate un portofoliu si sa aiba conexiunile necesare pentru a va negocia cele mai bune preturi pentru cele mai calitative lucruri. Ca si in alte domenii recomandarile sunt si ele bine venite si puteti sa solicitati un numar de telefon al fostilor clienti pentru a discuta cu ei despre experienta pe care ei au avut-o folosind serviciile acestui specialist in wedding planning.  Nu este o practica intalnita des la noi in Romania si de cele mai multe ori ne bazam pe recenzii de pe internet care uneori pot fi eronate sau malitioase.

Ca si in orice alt serviciu calitatea o obtii la un pret mai mare si orice s-ar spune pentru aobtine costuri mici trebuie sa faci rabat de la calitate si de aceea inainte de a semna un contract fiti siguri ca nu se va face rabat de la calitate.

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: rarescraciun.ro@gmail.com

1 Comment to “ Cum sa ai o nunta ca la carte? Wedding Planning!”

  1. […] incheiat seria de sedinte foto de nunta cu un trash the dress la munte alaturi de Raluca&Octavian si pentru ca ne-a fost greu sa alegem o singura locatie am ales sa facem mai multe opriri si sa […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP