PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

Detalii care fac diferenta

Detalii care fac diferenta

– Bianca & Catalin

Din minunatele perechi pe care le-am intalnit anul asta Bianca si Catalin au fost printre cei mai organizati si atenti la detalii care fac diferenta, dar chiar si asa a existat un moment in care timpul a pus presiune pe noi.

Uneori cred ca timpul devine cel mai mare dusman in ziua nuntii deoarece desi pare ca avem o zi intreaga la dispozitie, aceea zi se fragmenteaza si acele fragmente reprezinta cateva ore care incep sa treaca rapid atunci cand suntem in miscare.

Detaliile care fac diferenta au constat in lucruri pe care cei doi le-au cumparat si care au animat si mai mult pozele. Pot fi lucruri simple cum ar fi: baloane cu heliu, bolta cu flori, cutie de verighete personalizata sau pot fi lucruri mai dificile cum ar fi rochiile domnisoarelor de onoare in aceasi nuanta. Sunt lucruri pe care le puteti lua in calcul si care va pot face ziua nuntii mult mai frumoasa.

Cu siguranta m-au cucerit si abia astept sa ne intalnim din nou pentru sedinta trash the dress care a facut parte din oferta foto de nunta.

Uneori unicul meu regret este ca nu am avut mai mult timp si trebuie sa recunosc ca alaturi de ei am avut acest sentiment si mi-as fi dorit sa avem mai mult timp la dispozitie. Cine ar fi crezut ca o zi poate trece atat de repede cand esti in compania unor oameni faini.

Pentru mai multe poze din portofoliu ma gasiti si aici si nu uitati daca aveti nunta sa va ocupati si de aceste detalii care fac diferenta.

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP