PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

Frumusetea sta in detalii

Frumusetea sta in detalii – Andreea & Dan

Frumusetea sta in detalii, asta am spus mereu si uneori sunt detalii atat de mici pe care trebuie sa le vezi . In cadrul unei nunti nici un detaliu, oricat ar fi de mic, nu este neimportant si asta pentru ca in orice detaliu, voi mirii ati investit timp si energie pentru ca v-ati dorit ca totul sa fie perfect.

Cand alegeti un fotograf pentru nunta  trebuie sa alegeti unul care are ochi pentru astfel de detalii si pentru astfel de lucruri. Nu de multe ori am vazut cupluri dezamagite pentru ca fotograful lor nu a imortalizat un anume lucru.

De exemplu, un buchet de mireasa, e clar ca nu va tine o vesnicie dar nu-i asa ca ti-ar placea sa ai o poza cu el care sa-ti aminteasca cat de frumos a fost buchetul tau de mireasa. Buchetul ala pentru care ai vorbit la telefon ore intregi si pe care ti l-ai doritit inca de cand erai mica si care va starni emotie de fiecare data cand il vei vedea asa cum ai simtit emotie cand l-ai vazut prima data. Cu siguranta va aparea in poze, dar poate nu-l tineai intr-un mod tocmai ok sau poate fotograful a pus focusul pe chipul tau si el se vede acolo undeva pierdut printre alte detalii.

Un alt exemplu pe care il pot da sunt decoratiunile, multi aleg lumini, photocorner, candy bar si multe alte lucruri de care sa se bucure invitatii vostri , cu toate acestea trebuie sa aveti macar o poza care sa va aminteasca de cat de frumos a fost totul. Trebuie insa sa si mentionez uneori ce este mult strica asa ca evitati pe cat posibil sa aglomerati masa de exemplu cu foarte multe lucruri sau sa aglomerati zona prezidiului.

Nu demult am fotografiat o nunta in aer liber unde pe stalpi exista mult voal alb care nu a ajutat, mai mult ne-a incurcat pe noi si mai ales i-a incurcat pe miri.

Eu cred in puterea fotografiilor de detaliu pentru ca inteleg insemnatatea lor si imi place sa cred ca inteleg povestea pe care vor sa o spuna.

Pentru mai multe poze ma gasiti si pe :

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

1 Comment to “ Frumusetea sta in detalii”

  1. […] Desi cred in free style si in alegerea momentelor spontane, neregizate, cred ca uneori avem nevoie de cateva reguli de baza pentru ca sedinta foto a mirilor sa iasa asa cum v-ati dorit si sa nu scapam nici un detaliu, pentru ca nu-i asa frumusetea sta in detalii : […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP