3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre nunta in locatia de tip hambar

3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre nunta in locatia de tip hambar – Alina & Razvan

Din ce in ce mai multe cupluri aleg locatia de tip hambar pentru a sarbatori evenimentele importante din viata lor si de cele mai multe ori acestea au un farmec aparte insa sunt cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont:

  • Insectele: vreti nu vreti vor fi si ele prezente la evenimente in diferite forme pe timp de zi si de noapte si tocmai de aceea trebuie sa va asumati acest risc si eventualele comentarii din partea invitatilor J
  • Lumina, de cele mai multe ori locatia tip hambar are o sursa de lumina difuza, usor romantica, cu becuri multe si slabe in intensitate si acest lucru nu reprezinta un avantaj pentru nici un fotograf si de aceea trebuie sa tineti cont ca macar zona ringului unde lumea iese la dans sa fie luminata.
  • Anotimpul, din pacate nu puteti influenta tot si unul din lucrurile pe care nu le puteti influenta este temperatura. Ce puteti face insa? Este sa va asigurati ca pentru nuntile din perioada de toamna cand noaptea se raceste locatia de tip hambar dispune de incalzitoare si paturi care pot fi oferite la cerere. Daca frigul vine peste voi si nu sunteti cat de cat pregatiti multi invitati vor dori sa plece si veti fi nevoiti sa grabiti programul si momentele.

Acest gen de nunti par insa mai relaxate si in general invitatii se simt mai comod simt mai liberi sa faca ce vor si ce simt si asta poate duce la cateva cadre foarte bune.

Una din cele mai frumoase nunti ale anului care tocmai s-a incheiat am avut-o in aer liber si intr-o locatie de tip hambar speciala:The Barn.

Cu siguranta daca veti avea pregatite mai multe scenarii de genul: oare ce se poate intampla, puteti sa evitati orice situatie din cele de mai sus si puteti fi siguri ca nunta voastra in locatia de tip hambar va fi asa cum va doriti.

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: rarescraciun.ro@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP