PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

Cununia

Cununia: sfaturi utile

Alexandra&Victor

De cele mai multe ori cuplurile opteaza pentru a tine cununia intr-o zi diferita fata de ziua nuntii si cred ca acest lucru este foarte ok din punct de vedere al timpului.
Daca va tineti cununia in aceasi zi cu nunta timpul poate pune presiune foarte mare pe voi, ca sa nu mai vorbim si de oboseala acumultata in timpul unei zile in care trebuie sa alergati de colo colo pentru pregatiri si sa ajungeti si la primarie si la biserica si la restaurant.
Cu siguranta nu va fi deloc usor pentru voi si pentru cei din jur, mai ales daca aveti invitati si din alte localitati.
De aceea sfatul meu este sa incercati sa planuiti cununia pentru alta zi pentru ca in acest fel veti putea fi mult mai linistiti si va veti putea bucura de evenimentul vostru fara a simti presiunea timpului.
Din punct de vedere al tipului de sedinta foto, putem sa discutam punctual in functie de ceea ce va doriti. Pentru Alexandra si Victor, protagonistii din pozele de azi am facut o combinatie de sedinta foto de cununie si o sedinta foto save the date

Pentru mai multe poze ma gasiti si pe :
Instagram: @rarescraciun.ro
Facebook: rarescraciun.ro
Contact: office@rarescraciun.ro

1 Comment to “ Cununia”

  1. […] Cosmina si Cosmin i-am cunoscut prin intermediul site-ului,erau in cautare de fotograf pentru cununie civila si m-au contactat prin intermediul emailul. Cererea a venit din partea lui Cosmin si ulterior am […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP