Ce este un inspiration board si de ce ar trebui sa-l faci pentru nunta ta

Ce este un inspiration board si de ce ar trebui sa-l faci pentru nunta ta– Catalina&Daniel

Ce este un inspiration board si de ce ar trebui sa-l faci pentru nunta ta? Pai simplu, asa cum numele ii sugereaza inspiration board-ul este acea colectie de fotografii, fonturi, culori , dorinte pe care mirii ar trebui sa le discute si il arate fotografului sau unui eventual wedding planner, florist sau restaurantului.

Cum poti sa-l faci? De fiecare data cand gasesti pe internet o fotografie, o nunta, un buchet de mireasa, un machiaj, un costum, orochie, trebuie sa-l salvezi intr-un folder. Alege mereu numai lucrurile care iti aduc un zambet sau iti starnesc o emotie.

Dupa o perioada de timp verifica folderul si lucrurile salvate si vezi daca iti aduc aceleasi emotii si daca da pastreaza-le daca nu, sterge-le. Apoi grupeaza tot ce ai pastrat si de fiecare data cand te intalnesti cu orice persoana care iti va oferi un serviciu la nunta ta arata-i acest inspiration board pentru ca in acest mod il vei ajuta sa inteleaga aceea imagine si dorinta care s-a creat in mintea ta. Vei fi mult mai usor inteles si mai ales ceilalti vor intelege ce iti doresti si vor livra pe masura.

Cum spuneam si in articolul Frica de aparatul foto calea de a evita multe dezamagiri este comunicarea si un inspiration board este primul pas pe care il poti face in comunicarea cu cei ale caror servicii le-ai ales. Aceasta unealta este folosita de agentiile de planning si cu usurinta iti poti organiza evenimentul mai usor daca te pregatesti din timp cu cat mai multe detalii

Pentru mai multe informatii sau pentru mai multe exemple de portofoliu nu uitati sa-mi dati un follow la:

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: rarescraciun.ro@gmail.com

1 Comment to “ Ce este un inspiration board si de ce ar trebui sa-l faci pentru nunta ta”

  1. […] incheiat seria de sedinte foto de nunta cu un trash the dress la munte alaturi de Raluca&Octavian si pentru ca ne-a fost greu sa alegem […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP