PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

Cele mai frumoase sentimente

Cele mai frumoase sentimente – Raluca & Claudiu

Cele mai frumoase amintiri sunt legate de cele mai frumoase sentimente pe care le-am simtit.

De cele mai multe ori un moment banal ne poate umple inima de bucurie si ne poate crea cele mai frumoase sentimente  si de aceea ca si fotograf trebuie sa urmaresti acest gen de moment si sa-l capturezi. Pentru ca atunci cand suntem cuprinsi de starea asta suntem mai frumosi si mai luminati, suntem noi insine si parca bucuria pe care o simtim in suflet se oglindeste pe chip.

De cele mai multe ori imi vad mirii stanjeniti sau spunandu-mi ‘’ nu ies bine in poze’’ ca mai apoi dupa eveniment cand le dau pozele sa zambeasca si sa-mi spuna ‘’ E cea mai buna poza a mea, nu ma asteptam’’.

De ce se intampla acest lucru? Datorita starii pe care o aveti si care se reflecta in fotografia surprinsa de mine. Poate vor exista momente cand o sa-ti spun ‘’stai drept’’ sau ‘’intoarce-te usor’’ insa  de cele mai multe ori voi insista pe ‘’jucati-va si faceti ce simtiti ca si cum nu as fi aici’’. Putem regiza momente insa nu va vor starni amintiri decat ‘’de cate ori ne-am chinuit pana a iesit poza asta’’. Nu demult va spuneam ca fotografia este despre emotie si asta este inca un exemplu legat de acest lucru. Trebuie sa fiti deschisi si sa vedeti fotograful ca pe oricare din prietenii vostri. Un om care va ajuta sa imortalizati unul din cele mai frumoase momente din viata voastra. Ascultati-l si aveti incredere si finalul va fi unul pe masura. Veti vedea ca nu aveti de ce sa va temeti de camera foto si ca v-ati stresat degeaba.

Sunt curios daca la sfarsitul acestui articol veti reusi sa vedeti care au fost cele mai frumoase sentimente pe care le-au simtit cei doi.

Pentru mai multe poze ma gasiti si pe :

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

1 Comment to “ Cele mai frumoase sentimente”

  1. […] va amintiti ca s-au intamplat lucrurile si asta pentru ca vom alege impreuna cele mai bune cadre si cele mai emotionante fotografii si asta e normal si natural. Pana la urma nu vrei sa-ti amintesti toate momentele neplacute din […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP