PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

Acel sentiment

Acel sentiment:

Am avut parte de acel sentiment, il stiti? Acel sentiment placut a aparut cand am inceput sectiunea de blog a site-ului.
Am lucrat intens sa pregatesc postari pentru blog si trebuie sa recunosc ca am vrut sa fac altceva, sa nu va plictisesc si voi sa nu petreceti ore in sir scroll-uind pagini intregi de poze. De aceea din mii de fotografii facute la un eveniment am ales cateva, poate nu sunt cele mai perfecte sau poate nu par fotografii de studio dar asta am cautat.

Alegerea fotografiilor a fost una bazata pe ceea ce imi transmiteau atat ele cat si momentele respective si m-am lasat dus de acel sentiment placut.

Dupa alegerea pozelor am cautat melodii si aici am petrecut iarasi ceva timp pentru ca am cautat melodiile care imi transmit si ele acel sentiment si pentru fiecare cuplu am gasit o melodie pe care eu am simtit-o potrivita. Poate pentru voi nu pare asa insa pentru mine a fost o alegere gandita si nu una random.

Am inceput postarile si am primit o reactie din partea unei mirese care mi-a spus citez:

‘’ 😍 m-ai facut sa plâng😂 ce emoții faine… Ce amintiri ‘’

Ei bine in acel moment am stiut ca acel sentiment pe care m-am bazat nu a dat gres si am stiut ca am reusit sa fac ceea ce mi-am propus. Intr-un video de 3-4 minute cu fotografii am reusit sa pun exact pozele  si exact melodia de care aveam nevoie pentru a starni acel sentiment de bine, de melancolie, de fericire. Am reusit sa bucur din nou oamenii cu care am lucrat desi poate ei au vazut si revazut aceste fotografii de foarte multe ori.

Asta este ceea ce trebuie sa cautati si va indemn sa alegeti mereu fotograful care va reusi sa va transmita acel sentiment chiar si dupa o perioada de timp.

Pentru mai multe poze ma gasiti si pe :

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP