PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

Portret de nunta

Portret de nunta

– Silvia & Dan

Pentru un portret de nunta perfect sunt egali responsabili, atat eu ca si fotograf cat si voi ca si miri.

De cele mai multe ori mirii au in minte idea ca nunta va fi un adevarat cosmar si nu le va fi usor mai ales cand vine vorba de fotografiile de la nunta. Si asta pentru ca de cele mai multe ori mirii trebuie sa iasa din zona lor de comfort si sa se lase fotografiati.

Desi le spun mereu sa stea relaxati sis a se bucure de experienta prin care trec, sa se poarte natural de multe ori ii vad crispate, incruntati si ingandurati. Atunci ii incurajez si le amintesc ca trebuie sa mergem mai departe.

Nu e usor sa realizezi un portret de nunta dar nu este nici greu, pentru ca daca mirii reusesc sa se relaxeze si sa-si aminteasca ca este ziua in care isi unesc destine si este ziua dedicatat iubirii lor atunci lucrurile incep sa capete contur. Incep sa apara primele zambete, primele imbratisari si primele sarutari.

Asta cer de cele mai multe ori mirilor mei, sa se deconecteze si sa fie ei insusi. Si cum spuneam si cu alte ocazii in acest cadru relaxant iese cel mai bun portret de nunta si chiar si cei sceptici care ‘’nu ies bine in poze’’ raman surprinsi cat de bine au iesit.

Nu uitati ca de cele mai multe ori defectele sunt doar in mintea voastra si voi observati mai multe decat observa cei din jur.

Va multumesc Silvia si Dan!

Pentru mai multe poze de portofoliu ma puteti cauta si aici:

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

TOP