PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

Sedinta foto a mirilor si 3 reguli de baza

Sedinta foto a mirilor si 3 reguli de baza-

Nico&Boby

Despre sedinta foto a mirilor si 3 reguli de baza:

Desi cred in free style si in alegerea momentelor spontane, neregizate, cred ca uneori avem nevoie de cateva reguli de baza pentru ca sedinta foto a mirilor sa iasa asa cum v-ati dorit si sa nu scapam nici un detaliu, pentru ca nu-i asa frumusetea sta in detalii , iata si regulile:

  1. Incercati sa fiti cat mai naturali si sa va comportati firesc dar daca fotograful vostru va spune sa va intoarceti usor sau sa stati intr-o anumita pozitie este bine sa o faceti pentru ca el vede ce voua va scapa si pentru ca el va dori sa scoata in evidenta calitatile voastre si nu defectele;
  2. Uneori este frumos sa va doriti poze vazute la alti miri sau pe raiul mireselor cum imi place mie sa-i spun minunatului pinterest, dar incercand sa copiem anumite poze vom risca sa iesiti crispati si robotei in poze. Trebuie sa intelegeti ca unele poze nu pot fi reproduse 1 la 1 oricat de mult ne dorim. Va dau un exemplu, poate va doriti o poza din spate cu voi in fata altarului insa daca rochia e scurta efectul nu va mai fi acelasi ca si cum ar fi daca a-ti avea trena lunga sau biserica in sine nu permite acest lucru petru ca este prea ingramadita sau cel mai trist caz cand in spatele vostru e plin de rude care nu se dau la o parte nici pentru fotograf, aici ar trebui sa vedeti si articolul: 3 lucruri pe care sa nu le faceti in ziua nuntii .
  3. Cumva legata de prima regula, cea din urma regula este: distrati-va, iubiti-va, alintati-va, sarutati-va si lasati rusinea pentru alte dati!

Nu stiu cum fac mereu dar las cele mai importante lucruri la sfarsit si asta pentru ca imi doresc foarte mult ca ultimul lucru pe care il cititi sa va ramana in minte si de el sa tineti cont cel mai mult atunci cand vine momentul.

Pentru mai multe poze ma gasiti si pe :

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

1 Comment to “ Sedinta foto a mirilor si 3 reguli de baza”

  1. […] si care m-au bucurat cand au ales sa lucram in acest an si colaborarea noastra a inceput cu o sedinta Save The Date. Una cat se poate de simpla: o plimbare pe doua stradute frumoase din Bucuresti. Desi […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP