PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

5 momente importante ale unei nunti

5 momente importante ale unei nunti-

Raluca&Cosmin

Am stabilit ca planificarea timpului este importanta atunci cand vorbim despre dorinta de a avea poze perfecte care sa va aduca aminte cu drag de marea zi si acum a venit momentul sa vorbim despre acele 5 momente importante ale unei nunti care trebuiesc acoperite de un fotograf de nunta fie ca va fi singur sau va avea un fotograf secund care sa il ajute.

Cele 5 momente importante ale unei nunti sunt:

  1. Pregatirea mirilor – un task mult mai usor pentru mire care trebuie sa-si invite cei mai buni prieteni pentru a-l ajuta sa se imbrace si un task mult mai dificil pentru mireasa. Desi multe mirese aleg ca documentarea zilei sa cuprinda si momentul in care isi aranjeaza parul, sfatul meu este sa sarim acest pas si sa alegem fie momentul machiajului fie momentul in care isi pune rochia. Pot fi amandoua insa trebuie sa va planificati timpul foarte atent astfel incat sa nu alergam dintr-o parte in cealalalta si sa fim mereu pe graba.
  2. Sosirea mirelui la mireasa- aici va reamintesc sfatul dat in alt articol cand va spuneam ca in situatia in care spatiu nu va permite sa aveti multa lume in jur sa limitati pe cate posibil numarul de invitati. Incercati sa pastrati in casa doar persoanele foarte apropiate si in camera in care mireasa sta si isi asteapta mirele sa fie doar ea si fotograful. Mirele trebuie sa intre singur si sa aduca buchetul. De cele mai multe ori acesta este unul din cele mai emotionante momente si cred ca trebuie sa fie despre voi si nu despre altii.
  3. Biserica – ei, aici de cele mai multe ori mirii aleg cu sufletul insa trebuie sa va dau un sfat, alegeti biserici cat mai luminoase pentru ca pozele din biserica pot deveni un cosmar atunci cand biserica e intunecata,mica si plina de oameni. E clar un moment important care trebuie de asemenea surprins insa daca va doriti poze de calitate atunci alegeti o biserica care sa va ofere conditii bune. Si inca un sfat, rugati-va invitatii sa stea la cel putin 1-2 m in spatele vostru pentru ca in acest mod ne veti ajuta pe noi sa ne miscam mai usor si sa surpindem cele mai bune poze.
  4. Sedinta foto – de preferat la apus cand lumina este speciala sau cat mai tarziu. Soarele puternic din mijlocul zilei nu ajuta foarte mult daca va doriti culori cu totul deosebite. Despre sedinta foto va pot da sfaturi si daca imi scrieti pe formularul de contact si in timpul intalnirilor stabilite.
  5. Restaurant- aici avem cateva momente care sunt importante insa unul din cele mai importante momente este dansul mirilor si sfatul pe care il dau este ca in momentul in care faceti repetitia la restaurant, fie ca e in aceasi zi sau in alta zi, sa va invitati si fotograful. Spun asta pentru ca daca veti face repetitia impreuna cu un fotograf de nunta acesta va stii exact ce moment trebuie sa urmareasca astfel incat sa nu poarda partile mai importante.

Bineinteles ca acestea sunt cele 5 momente importante in ziua nuntii vazute din perspectiva mea insa impreuna putem sa le schimbam in functie de perspectiva voastra si de oferta foto 2019 pe care v-ati ales-o si astfel sa avem  5 momente importante ale unei nunti pe care voi vi le doriti.

Si sa nu uitam un aspect, daca aveti un coordonator sau wedding planner care sa va ajute in organizarea evenimentului atunci cu siguranta va organizarea evenimentului atunci cu siguranta va fi mult mai usor.

Pentru mai multe poze ma gasiti si pe :

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

2 Comments to “ 5 momente importante ale unei nunti”

  1. […] aveam cum sa nu termin sedintele foto cu Raluca si Cosmin decat cu un trash the dress in padure pentru ca inca de la inceput padurea a reprezentat o sursa de […]

  2. […] aveam cum sa nu termin sedintele foto cu Raluca si Cosmin decat cu un trash the dress in padure pentru ca inca de la inceput padurea a reprezentat o sursa de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP