PENTRU O INCARCARE MAI USOARA A SITELUI CALITATEA POZELOR ESTE AFECTATA

Iti cauti fotograf de nunta?

Iti cauti fotograf de nunta?

Iti cauti fotograf de nunta? Si banuiesc ca nu iti este prea usor pentru ca da suntem multi cei care facem asta si de cele mai multe ori si preturile variaza in functie de fotograf. Sfatul meu este sa te documentezi bine inainte, si sa cauti un fotograf, un om, cu care poti rezona. Unul in preajma caruia te vei simti comfortabil, unul care iti va intelege emotiile si care te va ajuta sa le depasesti.

 

Daca oscilezi intre mai multi fotografi si nu stii pe care sa il alegi, intalneste-te cu el si vezi ce vibe iti transmite pentru ca trebuie sa ai incredere in persoana respectiva, trebuie sa il simti aproape si astfel nu te vei simti stanjenit atunci cand il vei vedea peste tot langa tine in ziua nuntii. Pentru ca atunci aparatul foto nu o sa ti se para cel mai mare dusman si expresia ta va fi una de relaxare si nu de crispare.

Fi sigur ca un astfel de om care va transmite un vibe bun si pe care il vezi profesionist iti va livra ceea ce cauti pentru ca orice fotograf care se respecta va incerca sa livreze totul pentru ca povestea fotografiilor voastre sa fie una speciala.

Si inca ceva, nu va fie rusine sa cereti numerele de telefon de la fostii miri si sa sunati pentru o recomandare. Este un lucru pe care multi miri nu-l fac insa cred ca este foarte important si daca sunteti rusinosi sa sunati puteti scrie un mesaj pe facebook mirilor si sa le adresati o intrebare simpla despre colaborarea avuta.

Pentru mai multe poze ma gasiti si pe :

Instagram: @rarescraciun.ro

Facebook:  rarescraciun.ro

Contact: office@rarescraciun.ro

1 Comment to “ Iti cauti fotograf de nunta?”

  1. […] ar trebui sa contina un album foto de nunta sau ce nu ar trebui sa contina un album foto de nunta este un subiect pe care il discut mereu cu mirii  care aleg sa  lucram impreuna un album foto de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP